Tempsida – Leifs kniv från 2016

Den röda linjen på bladet visar var eggen hade slipats fram om vi hade slipat bort 7mm som påstås (jämför de 2 bilderna).

Kniven sägs ha returnerats i perfekt skick och därefter aldrig använts på 2 månader under Julen. Det kan omöjligt stämma då de högupplösta bilderna tydligt visar motsatsen. Detta syns genom ett par,tre hack och en allmänt välanvänd egg. Kan även bero på fel skärteknik eller fel förvaring.

Knivens form går inte att avgöra på bilden då vi endast fått en zoomad bild. Kniven lyfts även upp istället för att vila på dess bakkant. Med rätt foto kan man enkelt jämföra med originalbilder på nätet. Oavsett så slipades kniven om och därefter var problemet åtgärdat. Detta är en orignalbild på nätet och lyfter man även denna kniv i dess bakkant så kommer endast mitten på eggen nudda underlaget likt din bild.

Notera även att denna kniv är helt ny från tillverkarens sidor vilket även påvisar att vi inte slipat bort nära 1 cm som påstås. Tvärtom går det knappt att se någon skillnad alls.