Knivbrev®

Beställ inom:

TIM MIN SEK
så skickar vi ditt Knivbrev idag.

Hur många föremål vill du ha slipade?


Över 35.000 nöjda kunder

Allt du behöver snabbt enkelt & tryggt

50 års erfarenhet

Privatperson
Företag
?
Välj antal föremål du vill ha slipade. Önskar du få fler än 7 föremål slipade så skickas 2 Knivbrev ut. Ps! Har du föremål som är längre än 36 cm så meddela oss detta efter beställning på info@knivbrev.se så skickar vi ut ett stort Knivbrev.
?
Önskar du ett abonnemang för att ta del av våra bästa priser väljer du antingen 1ggr/år eller 2ggr/år osv. Vill du inte ha ett abonnemang väljer du engångsslipning.
?
Pro-slipning bör du som har knivar som kostar mer än 450 kronor styck välja! Pro-slipningen innebär att mer tid läggs på slipning och poleringen av eggen. Pro valet innebär även snabbare retur. Se priser för mer information.
?
Har du en kampanjkod eller vill nyttja ditt presentkort så skriver du in din kod här.
Jag accepterar villkoren
?
Välj antal föremål du vill ha slipade. Önskar du få fler än 7 föremål slipade så skickas 2 Knivbrev ut. Ps! Har du föremål som är längre än 36 cm så meddela oss detta efter beställning på info@knivbrev.se så skickar vi ut ett stort Knivbrev.
?
Önskar du ett abonnemang för att ta del av våra bästa priser väljer du antingen 1ggr/år eller 2ggr/år osv. Vill du inte ha ett abonnemang väljer du engångsslipning.
?
Pro-slipning bör du som har knivar som kostar mer än 450 kronor styck välja! Pro-slipningen innebär att mer tid läggs på slipning och poleringen av eggen. Pro valet innebär även snabbare retur. Se priser för mer information.
?
Har du en kampanjkod eller vill nyttja ditt presentkort så skriver du in din kod här.
Jag accepterar villkoren

Över 1 000 skrivna recensioner om Knivbrev®

På denna sida har vi samlat en bråkdel av de recensioner som skrivits om oss. Enbart på vår Facebooksida finner du långt över 1 000 skrivna recensioner från privatpersoner och professionella kockar som använder Knivbrev och rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta!

Efter att du själv använt Knivbrev och om du har tid och lust och använder Facebook så skulle vi uppskatta om du själv skriver en recension där.

 

Recensioner om Knivbrev i media:

Santamaria

 

Santa Marias matblogg – testar & ger Knivbrev högsta betyg

MatmagasinetMatmagasinet rekommenderar Knivbrev

Alltommat_1Tidningen Allt om mat tipsar om Knivbrev

SvenskanSvenska Dagbladet har testat och tipsar sina läsare om Knivbrev

DNDagens Nyheter tipsar sina läsare om Knivbrev

AftonbladetAftonbladet tipsar sina läsare om Knivbrev

Dagbladet_sundsvall

 

Dagbladet Sundsvall rekommenderar Knivbrev

Land_1

 

Knivbrev får fin artikel i tidningen Land

Skaraborgs

 

Skaraborgs Allehanda skriver fint om Knivbrev

Nya wermlands

 

Nya Wermlands tidningen skriver om Knivbrev

Vestmanlands

 

Vestmanlands läns tidning tipsar om Knivbrev

Nerikes

 

Nerikes Allehanda rekommenderar Knivbrev

Bleking

 

Blekinge läns tidning tipsar om att slipa knivar på nätet med Knivbrev

Marysmat Marys Mat – test & rekommendation av Knivbrev

Pappakock Pappakock testar och rekommenderar Knivbrev

EnSmaksakEn smaksak testar och rekommenderar Knivbrev

Charlotte_blogg Charlotte Perrelli tipsar sina läsare om Knivbrev

Krispigtochlnaprigt Krispigt och Knaprigt testar och rekommenderar Knivbrev

Niefoffs Annelie Niehoff testar och rekommenderar Knivbrev

Bakverg_fikastunder

 

Bakverk & Fikastunder testar och rekommenderar Knivbrev

EwasVerklighet

 

Ewas verklighet testar och rekommenderar Knivbrev

LittleDessert

 

Little Dessert testar och rekommenderar Knivbrev

Tjock Tjock.se tipsar om Knivbrev

CessesBlogg

 

Cesses blogg testar och rekommenderar Knivbrev

Bleking Propensio recenserar Knivbrev

 

Trogna kunder & våra ansikten utåt

Christian & Tomas arbetar inte med eller på Knivbrev och är ej heller delägare. De är däremot båda trogna kunder sedan över 10 år tillbaka varför de gått med på att vi får använda dem i vår marknadsföring. I skrivande stund har vi även över 500 restauranger, cateringfirmor och matbutiker som kunder (utöver 1 000 och åter 1 000 -tals privatpersoner).

 

FrilaggningThomas

“Mina knivar är mina viktigaste redskap i köket och jag låter därför inte vem som helst slipa dem. Skicka in dina knivar till Knivbrev om du vill ha  toppresultat!

Tomas Diederichsen, Årets kock 2011, Årets köttkock 2007

 

 

FrilaggningChristian

“När vi kockar funnit ett sliperi som levererar, då byter vi inte. Slipa dina Knivar med Knivbrev så kommer du bli nöjd med slipningen!”

Christian Hellberg – Sveriges skönaste gårdar (TV4 hösten 2013), Grillmästarna – (TV4 2013), Årets kock 2001, Kockarnas Kamp – TV4

 

 

Recensioner från privatpersoner & professionella kockar

Dessa omdömen finner du även på  vår Facebooksida där vi kopierat dem ifrån för dig som inte använder Facebook:

 

December 2013

Nu har jag provat..fick hem knivarna inom 48 timmar som utlovat. Fullkomligt sylvassa..tveka inte att använda knivbrev. Sen jag såg timell skiva tomat med yxa så har jag letat efter ett bra sliperi. Kommer att användas igen.

Thomas Bergman (kopierat från facebook)

Hej! Idag fick jag hem mina nyslipade knivar, helt sjukt underbart med vassa redskap!! Jättenöjd

Caroline Persson (kopierat från facebook)

Fick precis tillbaka mina knivar, helt fantastiskt hur jag nästan bara ser på löken så är den i bitar, tack för att ni gör matlagning enkelt och kul!

Kay Rung (kopierat från facebook)

November 2013

Tack! Fick första knivarna tillbaks igår, och vår trasiga Global G-2:a blev till en “custom G-20:a” Snyggt jobbat! Vi är mkt imponerade. Och äntligen kan jag åter använda Sabatiern We’ll be back

Robert Bielik (kopierat från facebook)

Nu provat för första gången och det blir inte sista. Mycket nöjd med hur bra allt fungerade. Toppen resultat, gick snabbt, extra service fick jag också. Dessutom skall jag beställa era presentkort och ge bort som värdinnegåva. Mycket bra idé att sprida ert jobb och er service. Nu står knivarna på plats i träblocket igen efter 5 dagar

Gunnar Arwidson (kopierat från facebook)

Tack! Perfekt, ni är bäst! Äntligen!

Line Flatland (kopierat från facebook)

alla skryter som väldigt om er knivslipning (vilket alla borde göra) då måste jag skryta lite om er kundtjänst som är minst lika bra

Mattias Törnvi (kopierat från facebook)

Jag har nu provat och är mer än nöjd. Skickade in fyra Globalknivar som var riktigt misshandlade och i princip värdelösa. Den ena hade också stora jack i sig men nu är de som nya och en fröjd att använda igen.
Och hanteringen … så smidigt att få hem ett brev, skicka tillbaka knivarna och ett par dagar senare ligger de i brevlådan. Otroligt smidigt.
Tack för bra service!

Mikael Selvin (kopierat från facebook)

Fasen vad fränt, vassast på jobbet igen!

Martin Dalin (kopierat från facebook)

Skickade mina två Victorynox, kockknivar, bägge 17-18 år gamla och har enbart använt brynstav under alla år. Fick tillbaka fantastiska knivar som är bättre nu än de var nya.

Pär Sigvardsson (kopierat från facebook)

Rekommenderar starkt Knivbrev.se.. Slipar knivarna RIKTIGT grymt!

Claes Wallin (kopierat från facebook)

Tack ska ni ha! Helgens matlagning var en fröjd.
Tror inte att knivarna någonsin varit så här vassa som de är nu efter ett besök hos er. Och snabbt gick det också. Postade dem på måndag och hade de tillbaka på torsdag.
Kan varmt rekommendera er till vänner och bekanta.

Agneta Wallberg  (kopierat från facebook)

Mycket nöjd med resultatet Knivarna blev underbara att jobba med igen borde gjort detta för länge sen .

Ingemar Hansson (kopierat från facebook)

Fick hem mina knivar idag som ni slipade har aldrig varit så vassa. Rekommenderar dom varmt.

Göran Widh (kopierat från facebook)

Postade knivarna måndag em. i Umeå- Får dem i brevlådan torsdag, Vassare än nya! Fantastiskt!

Peter Strand (kopierat från facebook)

Fick hem mina knivar idag……shit va vassa:-)
Hälsningar Nobbe på Ölandschoklad

Nobbe Dannberger (kopierat från facebook)

Idag kom mina sju knivar tillbaka! Är mycket nöjd!! Knivarna är som nya!

Madeleine Hoffsten (kopierat från facebook)

Fick tillbaka mina knivar idag. Snabb leverans och otroligt bra slipade knivar. Jag är jättenöjd

Thomas Edin (kopierat från facebook)

Fick tillbaka mina knivar idag. Är sjuuukt nöjd med dom. Tror aldrig dom har varit så här vassa
Kommer absolut att rekommendera Er!!!
Tackar!!!

Jenny Granlöf (kopierat från facebook)

Fick tillbaka min kniv från slipning idag.. HERREGUD säger jag bara! Om jag tyckte den var vass när jag köpte den, så är det ju ingenting mot vad den är nu. Blev rent av chockad när jag började använda den. Tårarna hann ju inte ens fram innan löken var färdighackad! Stort tack för ett suveränt utfört arbete!

Fredrik Huttunen (kopierat från facebook)

Gubben blev helnöjd :))

Sirpa Landström (kopierat från facebook)

Fick hem mina knivar igår är sjukt nöjd hade en av dom som jag inte knappt kunde skära nåt med och den var som nyköpt om inte bättre. Har rekommenderat detta till alla min vänner så hoppas ni nu skicka efter knivbrev…

Thomas Argus (kopierat från facebook)

Oktober 2013

Funkar fantastiskt bra,arbetar som kallskänka,säger bara WOW.Tack för hjälpen,värt varenda öre.

Hillevi Wirendal (kopierat från facebook)

Toppen! Efter första testet av Knivbrev: jättebra. Inte minst för oss hemmakockar som aldrig kommer iväg och slipar våra knivar. Och helt plötsligt är det roligt igen! Även våra gamla relativt billiga knivar fick nytt liv… och håller länge skärpan

Thomas Driving (kopierat från facebook)

Hejsan! Fick just hem mina två favvoköksknivar efter att de varit på besök hos er över helgen. Det finns ju vassa knivar och så finns det VASSA *gôrvassa* knivar! Efter er grundslipning är de verkligen rakbladsvassa om inte ännu vassare! Det är knappt så att jag vågar fingra på eggen. Istället körde jag “skära-lövtunna-skivor-av-mosiga-tomater-testet” och det utföll till full belåtenhet Jag har fått mina knivar slipade med gott resultat på annat håll tidigare men då var jag tvungen att sätta mig i bilen och köra ett par mil. Nu fick jag hem de slipade knivarna i brevlådan Knivbrev.se får fem tassar av fem möjliga för ypperligt arbete och dessutom fem tummar av fem möjliga för professionell närvaro på Facebook Så skall en slipsten dras . . . i dubbel bemärkelse!

Peter Gregorics (kopierat från facebook)

Fick tillbaka min globalsamling i fredag fantastikt nöjd med knivarna!!Tack för ett grymt o snabbt jobb!!

Jonas Kilén (kopierat från facebook)

Fick precis hem mina knivar, det tog tre minuter innan jag stod och lagade mat – ren glädje! Ni väckte liv i min gamla Mac som jag trodde hade gjort sitt! Även en perfekt ny spets på en av dom andra! Jag kommer definitivt rekommendera er väl till massor av folk! Tack ska ni ha!

Alex Schwenk (kopierat från facebook)

Stor tumme upp för er! Grymt resultat på knivarna som kom tillbaka igår inom de utlovade 48h. Tack!

Andreas Svensson (kopierat från facebook)

Vad ska man säga? Skickade in 2 knivar från Global som jag själv bryner regelbundet men som ändå behövde grundslipas. Oerhört smidig process för mig som inte har så mycket tid över: klipp till kniv-skydden, stoppa i kuvertet, och 48 timmar senare ligger knivarna i brevlådan. Och, de var ruggigt skarpa, för en väldigt billig peng! Kudos, Knivbrev.se 

Kristian Randel (kopierat från facebook)

Fick tillbaka min globalsamling i fredag fantastikt nöjd med knivarna!!Tack för ett grymt o snabbt jobb!!

Jonas Kilén (kopierat från facebook)

Grymt nöjd med mina knivar jag fick hem.

Daniel Mukka (kopierat från facebook)

Undrar vem som fick min tumme i såsen….har precis använt mig av Knivslipartjänsten på nätet med fruktansvärt vassa Global knivar i retur

Eija Inspireija Winlund (kopierat från facebook)

Fick tillbaka fyra knivar i bättre än nyskick!!
Helt plötsligt var det kul att skiva tomater igen!!
Jag är supernöjd och kommer att rekommendera detta tlll andra!

Elsebeth Holmqvist (kopierat från facebook)

Hurra mina knivar kom hem idag Jisses skar persikan i lövtunna skivor Det ska bli en fröjd att använda nyslipade knivar Ska sprida det till mina vänner

Birgit Biggan Lundhquist (kopierat från facebook)

Otroligt bra och smidigt, men kanske borde man varna kunderna vid första leveransen. Knivarna blir är så skarpa att det finns risk att man skär sig innan man har vant sig.

Lars Hagborg (kopierat från facebook)

September 2013

Tack, inget snack. Ni visste vad ni gjorde med mina Globaler. Sylvassa och brödknivens omtaggning vart bättre än ny…

Micke Hjorth (kopierat från facebook)

Provat knivbrev för första gången, är nu prenumerant, jättenöjd 

Marcus Bolin (kopierat från facebook)

Fick tillbaka våra Globalknivar inom 2 dagar! Dom har aldrig varit så vassa!

Marielle Lundqvist (kopierat från facebook)

Fick hem mina knivar i ett super skick. Tusen tack för att ni satt igång denna sajt! Nu kan jag göra mitt nya Butchers Block rättvisa med min favvo kniv!

Christer Ekstrand (kopierat från facebook)

Tack så hemskt mycket för att ni har slipat mina knivar. De har nog alldrig varit så vassa. Är supernöjd. Ni är grymma! 

Jeanette Rafaelova (kopierat från facebook)

Sände knivar på slipning förra veckan Fredag. Idag Onsdag inte ens vecka tog det, snabbt jobbat  Och kan garantera att dessa 10 knivar är som nya. Kan varmt rekommendera Knivbrevet. Enkelt och smidigt få MYCKET VASSA knivar att jobba med.

De Jong (kopierat från facebook)

Står i skrivande stund och styckar älg med en nyslipad kniv :-):-):-):-):-)

Cecilia Olander (kopierat från facebook)

Jag trodde nog att “livet” var över för mina 20 år gamla Wüsthof-knivar, men icke! som nya igen!! Kan varmt rekommendera Knivbrev och ska tala varmt om det för ALLA jag känner, och 48 tim stämmer, skickade på onsdag och hade dom tillbaka på fredagen. Suveränt!

Puppi Hed (kopierat från facebook)

Ja vad säger men. Grymt nöjd. Klart över förväntan. Och jag är kräsen med mina Victorinox knivar. Kan skarpt rekommendera Knivbrev!,

Ambjörn Johansson (kopierat från facebook)

Fick tillbaka mina 3 knivar igår. Supervassa. Tack. Är jättenöjd.

Ska rekommendera er.

Pernilla Johansson (kopierat från facebook)

Rekommenderar verkligen knivbrev. Funkar hur bra som helst. Nu har vi nya vassa Global knivar. Nu skall jag även skicka in Sabatier knivarna för slipning. Klart nöjd.

Nicklas Johansson (kopierat från facebook)

Shit!!!! 5+ Världsklass! Får nog lätta på lädret och skicka in resten av knivarsenalen också!

Olle Wiman (kopierat från facebook)

Fungerade perfekt! Postade knivarna i söndags o idag levererades de hem till dörren. Knivarna är som nya o hacket är borta!
Stort tack!

Elisabeth Öhrn Kartal (kopierat från facebook)

Att betala en faktura med ett leende på läpparna kommer att vara enkelt i detta fall! Vilken skärpa på mina gamla trotjänare som kom tillbaka i dag! Voj! Nu när de var borta märkte jag hur ofta de används, särskilt Stirex-kock-kniven med vinklat skaft! Saxen också blev vassare än när den var ny. Ska bli mig ett nöje att betala när fakturan kommer! (^.^)

Pearl Margareta Dahlin (kopierat från facebook)

Är grymt nöjd med mina knivar! Vilken skärpa!! Tusen tack! Vågar nog påstå att de är vassare än när de köptes!

Ola Einarsson (kopierat från facebook)

Blev glad när jag såg Knivbrevet i brevlådan, och ännu gladare när jag provade knivarna! Ska absolut rekommendera er till mina vänner!

Sofia Uhlmann (kopierat från facebook)

FICK MINA KNIVAR I GÅR HAR ALDRIG VARIT SÅ VASSA ÄR MYCKET NÖJD TACK.

Bosse Liljedahl (kopierat från facebook)

Hej, Efter att ha skickat mina knivar och punktligt fått tillbaka dom har jag nu testat mig igenom mina rakbladsvassa älsklingar!!! Otroligt nöjd och imponerad!!! Jag återkommer definitivt när det är dags igen…
Ha en bra dag på sliperiet!!!

Håkan Laursen  (kopierat från facebook)

Augusti 2013

Efter lite tvekan så bestämde jag mig för att prova och skickade in mina 5 Shun knivar på slipning. Skickade dom i måndags och fick tillbaka dom igår med posten. “Got damn” vilket resultat! Absolut vassare än fabriksslipningen som var där när dom var nya.
Bra och snabb service med utomordentligt resultat!
Rekommenderas STARKT!!!
Med vänlig hälsning, Fredrik

Fredrik Barvehed (kopierat från facebook)

Tack för “slipningen” av mina knivar. De är vassare än när jag köpte dom.

Andreas Dahlberg  (kopierat från facebook)

Hej!
Fick mina tre knivar med posten idag. Riktigt bra slipat!
Ett stort tack!

Paolo Baah kopierat från facebook)

Tack för tre st vassa knivar. Och hur vassa var de? De var som man säger i Närke. UJ UJ UJ va vassa de var

Edgard Wendler (kopierat från facebook)

Fick hem mina nyslipade knivar för någon dag sen. Såg dock att knivarna ja slipade kostar 199kr för 5 st på cervera och ja måste säga att jag är imponerad över va sånna billiga knivar klarar av

David Svensson (kopierat från facebook)

JISSES! Jag fick i förra veckan hem mina Global knivar efter ett par dagar hos er, vilken skillnad. Jag har aldrig upplevt vassare knivar (trots att jag är Finne :)), tack!! Frågan är hur jag nu gör för att få ytterligare två slipade? Jag beställde paket för 3 knivar 2ggr / år.

Sami Sundholm (kopierat från facebook)

Låt mig få hylla Er på Knivbrev.se. Mycket fyndigt upplägg då vi som finns ute i landet/Norrbotten tex inte har tillgång till proffsslipning. Jag är supernöjd med mina knivar och och dom är i bättre skick än då de var nya. SYLVASSA!
Jag ska varmt rekommendera er till alla mina matlagningsintresserade vänner

Ann-Sofi Lundquist (kopierat från facebook)

Fick tillbaka mina inskickade kvivar inom de utlovade 48 timmarna,trots rek. De var utomordentligt vässade! Stort tack!

Patrik Säker (kopierat från facebook)

Ett presentkort hos er måste ju bli den självklara julklappen i år! I alla fall i vår släkt! Keep up the good work and congrat´s to your success!

Lena Knopper (kopierat från facebook)

Första beställningen avklarad. Snabbt och vansinnigt vasst. Både knivarna och servicen!

Carin Fredlund (kopierat från facebook)

jippiii!! hämtade mina knivar igår. wow! vilken skillnad, härligt med vassa knivar. TACK Leif! så mycket roligare att skära grönsaker nu och snabbare. och då har jag bara använt en av fyra!! jättenöjd! ska rekommendera er vidare!

Yvonne Andersson  (kopierat från facebook)

Jag postade mina Globalknivar i Måndags, rekommenderat, och kunde hämta dem igår, snabbt!
Knivarna har aldrig varit så vassa, det blev en helt annan känsla att använda dem, tror inte de var så vassa ens när de var nya…
Tack!

Anders Hjorth (kopierat från facebook)

Äntligen vassa knivar igen! Vilken suverän tjänst.. Tack

Urban Granström (kopierat från facebook)

Vi har slipat 6 knivar ‘på prov’. Skickade dom på söndag fick tillbaka dom med tisdagsposten. Knivarna var som nya eller tom bättre. Vilken grej och affärsidé. Grattis!

Kenneth Strid (kopierat från facebook)

Hej! Skickade in mina ögonstenar av märket Wusthof “Cordon Bleu” med hack i den största. Vill bara säga att de kom tillbaka i perfekt skick där hacket i den största kniven var helt borta. Proffsigt, snabbt och utmärkt genomfört…samt otroligt prisvärt.
Kommer definitivt skicka in dem till er när det är dags för slipning 🙂

Dragan Jeličić (kopierat från facebook)

Juli 2013

Tack för bra jobb! Knivarna blev helt suveräna. Tror t.o.m. att de är vassare nu än när de var nya. Tack!! Har delat och gillat så mycket det går

Jens Jesse Schedin (kopierat från facebook)

Tack för supervassa knivar i retur…Rekomenderas!!!

Jessica Martinsson (kopierat från facebook)

Fick kuvertet på måndag och postade det samma dag, på onsdagen kom knivarna tillbaka. Det kallar jag bra och snabb service. Knivarna blev riktigt bra.

Anders Gerlam (kopierat från facebook)

Hej
Fått tillbaka mina knivar blev riktigt bra . Vassa som en rakkniv tackar .

Tony Molin (kopierat från Facebook)

Hej! Fick hem mina knivar i Måndags igen, lysande resultat! Kommer varmt rekommendera tjänsten till mina vänner med!

Linus Niklasson (kopierat från Facebook)

Snabb leverans och vassa knivar, vilken bra affärsidé 🙂

Zuzanne Ålander (kopierat från Facebook)

Fick just mina knivar inom lovad tid och de är fantastiska – bättre än nya! Det bästa som hänt mig och mina knivar på mycket länge! Rekommenderas varmt.

Marianne Lumley (kopierat från Facebook)

Skickade iväg 6 st hel slöa Global knivar och fick tillbaka rakblad
i samma paket……..otroligt..?

Anders Nilsson (kopierat från Facebook)

Tack för finfint slipad kniv som kom hem idag- grym idé med knivbrev.

Mia Edvardson (kopierat från Facebook)

Juni 2013

Jag har aldrig haft så vassa knivar i köket 🙂

Elín Óskarsdóttir (kopierat från Facebook)

Oerhört nöjd med mitt prov på 4 knivar, lägger en rullande beställning.

Mathias Englund (kopierat från Facebook)

Hej i dag fick jag mina knivar nyslipade från knivbrev.se. 2 nya knivar för bara 99 kr. Vassa som rakblad toppen

Jörgen Hallgren (kopierat från Facebook)

Tre sylvassa globalknivar för totalt 350 spänn, ett fynd!
Jag är mer än nöjd! Tack för en bra service.

Sven Erik Blohm  (kopierat från Facebook)

fick tillbaka min kniv igår och det var OTROLIG skillnad.Den var inte slö innan men nu är den SUPERVASS igen..härligt!!

Anna Ylitalo (kopierat från Facebook)

Supernöjd! Allting felfritt och perfekt. Tack!

Mi Andersson (kopierat från Facebook)

Oj vilken skillnad, mina knivar är nu som nya, eller bättre. Tack! Snabbt, smidigt och enkelt, klart värt!

Susanne Woxén (kopierat från Facebook)

Mycket nöjd med skärpan på den nyslipade kniven.
“Kniven är så vass nu att om man visar den för såsen skär den sig.”
“Kniven är så vass nu att den förstår relativitetsteorin.”

Torsten Larsson (kopierat från Facebook)

Fick precis hem mitt första inskick, kom i princip med vändande post och resultatet? Låt oss säga så här, jag saknar numera behåring på överarmarna! Mycket nöjd!

Stefan Källroos (kopierat från Facebook)

Sjukt nöjd med resultatet och det gick så smidigt och enkelt att skicka iväg och givetvis få tillbaka våra slöa knivar. Grymt jobbat!

Pelle Lindberg (kopierat från Facebook)

Trodde att min favoritkniv var vass innan jag skickade iväg den…. mer än nöjd!

Göran Bengtson (kopierat från Facebook)

Fick tillbaks mina 6 Globalknivar idag och är mer än nöjd!! Ni är suveräna 🙂 Kommer definitivt att rekomendera er till alla jag känner!

Henry Mäkelä (kopierat från Facebook)

TACK!! Har uppenbarligen glömt hur det är att laga mat med vassa knivar men det var det värt.. Vi är supernöjda. Snabb service, bra prisnivå, rakbladsvassa knivar.

Susanne Nemeth (kopierat från Facebook)

En helt enastående service! Fick mina tre idag, lika vassa som när de köptes 🙂

Christie Kiffe Falk (kopierat från Facebook)

Fick hem mina fem Globalknivar idag. Och de är vassare än vassast. Tack Knivbrev, kommer starkt att rekommendera er till andra! På återseende!

Lena Öhrberg (kopierat från Facebook)

Wow! Fick mina knivar tillbaka idag, inga lyxvarianter, en Anders Petter kockkniv och en kraftigt misshandlad ICA Precision japansk kockkniv. Jösses, bättre än nya! Var tvungen att gå in till grannen och visa för det var så imponerande.

Martin Ström (kopierat från Facebook)

Fick hem mina fem Globalknivar idag. Och de är vassare än vassast. Tack Knivbrev, kommer starkt att rekommendera er till andra! På återseende!

Lena Öhrberg (kopierat från Facebook)

TACK!! Har uppenbarligen glömt hur det är att laga mat med vassa knivar men det var det värt.. Vi är supernöjda. Snabb service, bra prisnivå, rakbladsvassa knivar.

Susanne Nemeth (kopierat från Facebook)

Har fått tillbaka mina 5 knivar i dag ! Detta är absolut det bästa och roligaste som hänt på länge. Nu kan man slänga all annan skit man har för att slipa knivar. ABSOLUT att rekommendera alla andra också. Så smidigt! Hoppas ni får skit mycke att göra!

Roger Holmen (kopierat från Facebook)

Idag hämtade jag ut mina knivar, grymt resultat

Ha en trevlig sommar

Gunnar Henfeld (kopierat från Facebook)

Idag fick jag tillbaka mina knivar. Och vilka knivar! Tack, tack, TACK!! Jag ska ALDRIG mer ha slöa knivar! ALDRIG! Rakbladsvassa är bara förnamnet! Nu är det roligt att använda dem igen!
Ska rekommendera er till ALLA!

Susanne Sallén-Smeds (kopierat från Facebook)

Kanon 🙂 Hade lyckats bryta av spetsen på en av våra Global-knivar. det fixades & en kanonslipning på 4 dagar 🙂 Helnöjd, kan verkligen rekommenderas

Christian Ahlström (kopierat från Facebook)

Tack för snabb leverans och grymt resultat. Tre plåster inom 5 minuter är väl ett gott betyg?

Eric Lundqvist (kopierat från Facebook)

Nu knivarna hemma igen! Fantastiskt resultat! Nu blir det mycket hack o skär!

Renee Adler (kopierat från Facebook)

Fick mina knivar idag:) ni är fantastiskt duktiga!!! Är supernöjd:) så vassa var dom inte ens när jag fick dom:) tusen tack och dom kommer om 6 månader igen:)

Angelica Lundberg (kopierat från Facebook)

Vilken dröm, tusan vad bra knivarna blev och eftersom knivarna var dyra i inköp blev priset för slipningen en ren investering.
Bra jobbat Knivbrev 🙂

Björn Norlin (kopierat från Facebook)

Tack för renoveringen av mina gamla Sabatierknivar av gammaldags kolstål. Underbart vassa och fina blev dom och otroligt snabb leverans – skickade knivbrevet i torsdags och fick dem idag måndag!

Birgitta Sheppard Nyman (kopierat från Facebook)

Duns sa det i brevlådan och hem kom 5 knivar och en sax nyss. Jag var bara tvungen att testa knivarna på en gammal och mjuk körsbärstomat. Att det ens var möjligt att skära så tunna skivor, ens i en hård tomat, trodde jag inte var möjligt.
Grymt bra jobb!

Micke Gröndlund (kopierat från Facebook)

Här har ni ytterligare en nöjd kund. I ärlighetens namn så skickade jag två riktigt taskigt behandlade knivar, bl a med avbruten spets men de är tillbakaskickade i bättre skick än jag trodde var möjligt. Tack!

Charlotte T (kopierat från Facebook)

Supernöjd! Tre globalknivar blev som nya!!

Ulf Svensson (kopierat från Facebook)

Har nu fått två omgångar knivar slipade. Snabbt, logistiskt perfekt och ett utomordentligt resultat. Dessutom bra priser.

Lars-Magnus Jansson (Kopierat från Facebook)

Jag skickade in fyra knivar som jag gillar. Tyvärr är jag inte proffs på att skärpa upp dem. Därför! skickade jag dem till er. Ingen aning vad det kostar. MEN. Det var värt varenda peng. Fick knivarna igår. Två av fyra barn har redan hunnit skära sig trots mina förvaningar. ;P Stort tack. Vi återkommer,

Lars Jaanson (kopierat från Facebook)

100% super nöjd, super snabb Leverans och Strålande resultat på mina fina knivar! Pratar varmt om er till matglada vänner!

Linda Johansson (kopierat från Facebook)

Maj 2013

I got my knife back this week and it is fantastic. I can’t recommend this enough.

James Mckie (kopierat från Facebook)

Skickade mina knivar i tisdags och fick hem dom idag!!! Håller vad dom lovar. Vilken fröjd det var att få skära med en vass kniv igen :D. Fingret fick sig en duvning av kniven också ;). Kan inte annat än vara supernöjd. TACK!!!

Eva Jansson (kopierat från Facebook)

Måste ge er extra cred. I dag fileade jag ett grillkött från massor av fett och senor. Måste varit första gången nånsin som jag fick uppleva hur enkelt – och roligt – detta “skitjobb” var med idiotvassa knivar. Ingen kniv i hemmet har nånsin varit så vass, inte ens när de var splitternya. Heders till Knivbrev! 🙂

Berndt Tiberg (kopierat från Facebook)

Jag e så sjuuuukt nöjd med mina nyslipade knivar  kom med posten idag, och den sletna gamla victorynox brödkniven jag nästan skicka in som ett skämt kom tillbaka i princip nyskick  hur bra som helst och kan varmt rekommendera detta supersmidiga sätt att få liv i dom gamla knivarna igen.

Sandra Sundström (kopierat från Facebook)

Skickade mina Global-knivar i måndags och fick tillbaka dem idag (torsdag). Den ena hade blivit anfrätt i eggen vilket ni löste galant! Båda är förbluffande vassa igen (det var så längesen jag fick dem slipade att jag glömt hur bra de kunde vara). Tack! Rekommenderar er fr.o.m. nu.

Fredrik Johansson (kopierat från Facebook) 

Knivarna e som nya igen o snabbt gick de också. Skickade dom på måndag em o hämtade dom nu idag på fm(torsdag)! Stort tack!

Johanna Thulander (kopierat från Facebook)

Tack för toppenbra slipning av mina knivar. Högsta betyg även för snabb service. Kommer skicka in mina knivar igen. Tack.

Mona Wikström (kopierat från Facebook)

Här är grabbarna med skärpa. Klockrent upplägg. Gamla slöa knivar vart som nya. 😀
Kan bara rekomendera vänner och bekanta att prova på, ner med dina gamla/nya slöa knivarna i en påse och vips kommer dom tillbaka supervassa. Har svår att tänka mig att någon skulle kunna bli missnöjd med detta.

Mikael Jägroth (Kopierat från Facebook)

Kan bara varm rekomendera Knivbrev.se , fick precis idag hem mina Globalknivar efter slipning och vilken skärpa.

Tobbe Nilsson (Kopierat från Facebook)

Jag var skeptisk men ville testa eftersom köksknivarna var slöa som smörknivar. Efter två dagar kom knivarna tillbaka, extremt välslipade. Nu skivar jag enkelt en mjuk tomat i millimetertunna skivor!

Bernt Tiberg (Kopierat från Facebook)

Fick hem mina 5 Globalknivar idag, gryyymt vassa…har nog inte varit så vassa ens som nya. Superbt jobbat. Tack.

Christer Hammarström (Kopierat från Facebook)

Tjena Knivbrev. Jag har testat många olika “E-tjänster” och jag måste säga att detta slår allt vad gäller enkelhet, nytta och prisvärde!
Jag har nu tre supervassa knivar som gör jobbet i köket så mycket roligare. Extra kul att min mormors gamla fiskars-kniv som nog är över 50 år har fått nytt liv!

Axel Bolander

Suveränt!!!

Elinor Blomqvist (kopierat från Facebook)

Bättre än nya blev de!

Ulf Bruhn (kopierat från Facebook)

Tack for ett brilliant arbete! Jag ar super nojd! Ni ar jatte duktiga!!!!!!!

Olga Korpela (Kopierat från Facebook)

Fick tillbaka mina Globalknivar idag, knivarna är nu vassare än när de var nya. Mycket bra!!!

Magnus Olausson (kopierat från Facebook)

Kan verkligen rekommendera Knivbrev! Har länge letat någon som kunnat slipa min kniv så som jag vill ha dom utan framgång! Äntligen säger bara, har jag underbart vassa knivar!

Maria Lundin Ekroth

Min Globalkniv kom i förrgår, WOW – vass kniv är väl bara förnamnet!
100% nöjd, jag kommer att rekommendera alla mina vänner.

Hans Ringdahl (kopierat från Facebook)

Grymt nöjd med resultatet på knivarna efter er slipning

Marie Johansson (kopierat från Facebook)

Waow!! Heder åt Er duktiga knivslipare.Nu har jag sett över hela arsenalen av knivar och de är bättre än bäst.Nu är det roligt att skiva tunna,tunna skivor av tomater och filéa apelsinklyftor od.

Jag tänker återkomma…… var så säkra…

Sören Hamrin (kopierat från Facebook).

Våra knivar är som nya! Vassare än någonsin och till och med hacket i den ena är helt borta. Vi rekommenderar gärna Knivbrev – snabb och bra service!

Merike Roneus (kopierat från Facebook).

Rekommenderas!!! Vilken skillnad i köket!

Peter Brandin (kopierat från Facebook)

Har slippat mina knivar här, är nöjd

Yvonne Hyberg (kopierat från Facebook)

Tjoho här ska det skäras, knivarna är vassare än när dom var nya!!! Tack!

Rebecca Littenfors (kopierat från Facebook)

Brukar aldrig “gilla” företag på fejjan men nu gör jag ett undantag.
Fantastiskt vassa blev mina gamla knivar å bra idé att skicka in dom för slipning.

Niklas Quick (kopierat från Facebook)

Nu är mina fem älsklingar hemma igen. Vi “hängde” i köket hela kvällen när de kom hem. Fixade lite tomatsallad bl.a. Det var länge sedan. Tack snälla för hjälpen!

Ylva Sjöberg (kopierat från Facebook)

Hej. Då har vi testat en ny upplevelse. Vassa knivar utan en massa åkande för att hitta ett lämpligt proffs. Vi förmodar att de som slipade våra misshandlade eggar inte saknade samtalsämne på kafferasten. Vi kommer att skicka fler knivar.

Rolf Hjelte (kopierat från Facebook)

Hallå på er! Tack för att ni fixade till mina trötta älsklingar. Nu är de vassa och glada igen. Smidigt och snabbt, inga konstigheter. Räkna med att jag återkommer!

Magnus Jonasson (kopierat från Facebook)

Tack tack och åter tack….grymt vass kniv fick jag tillbaka, kommer med säkerhet använda eran tjänst igen, allt gick sååå enkelt att skära etc…..mycket nöjd kund…=)

Micke L (kopierat från Facebook)

Skrev tidigare att jag efter 6 dagar fortfarande inte hade fått mina knivar i retur. Idag kom dock mina knivar i retur och allt berodde säkerligen på en helgdag mitt i veckan som ställde till det hela. Dock så var det värt all väntan. Knivarna är nu som nya och jag vill rekommendera alla som tvekar att skicka in sina knivar att inte vänta. Ni kommer att bli nöjda.

Hans Grundin Köksmästare Fryksås Hotell & Gestgifveri (kopierat från Facebook)

Precis fått mina kniva jösses viste inte att man kunne få dem så vassa skar igemmen en stor bit parmaostbit bara så der, som att skära i pappa.TACK ska dela och dela jer nu.

Majbritt Löfgren (kopierat från Facebook)

April 2013

Jag har ochså slipat mina knivar själv fram till nyligen, men efter att jag skickade 3 av mina bäste knivar till Knivbrevet är jag övertygat om att bättre knivar kan jag ALDRIG slipa själv. Så det så! Grattis Knivbrev!

Mette Haugslien

Tack för ett superbra jobb, jag lovar att jag återkommer som kund! Eftersom jag inte (hör och häpna) har Facebook skickar jag mitt omdöme såhär istället, i blått:

Förstagångskund. Efter att ha ställt lite frågor till en trevlig och kunnig personal fick jag hem brevet. Följde instruktionerna och knivarna var tillbaka snabbt som utlovat! Resultatet på slipningen var riktigt bra! Ett tidigare hack i en av knivarna hade också åtgärdats. Supernöjd och återkommer!

*Snabb retur av knivarna

*Prisvärt

*Svarar snabbt på epost

*Kunniga

*…och RIKTIGT bra resultat på slipningen

(Nu vågar jag lämna in sambons frisörsaxar)

/Marco

P.S.

(Lite feedback, som ni inte behöver ta med i omdömet: Knivarna hade en rand av slipdamm, som okunnig blev jag lite orolig att de var brända innan jag diskade dem och insåg hur lätt det försvann. Ni kan med några enkla rengörande drag göra upplevelsen perfekt om kniven man får tillbaka blänker. För den okunnige gör det mycket =) Men om ni inte gör det av någon speciell anledning, exempelvis för att inte lägga en fuktig kniv i ett kuvert, så lägg en liten notis någonstans om att man ska förvänta sig lite slipdamm så man inte blir orolig)

Knivbrevs kommentar: Vi jobbar på att ta fram ett tackbrev när knivarna kommer tillbaka. Där ska vi skriva detta, tack för denna feed-back! Vi tyckte det var bra att du påpekade detta och lät därför denna feedback ligga kvar oredigerat från mailet. Det är som sagt bara slipvax (inte damm) och det tvättas enkelt bort med ljummet vatten och lite YES.

Tack igen för ett superjobb! Riktigt riktigt bra!

ETT STORT TACK FÖR GOTT RESULTAT.

ER SERVICE ÄR JU VERKLIGEN KNIVSKARP!!

Leverans skedde på fredagen, trots en dag ledigt mitt i veckan och REK.

Mycket nöjd.

Mvh Lars Renhed

Hej!

Jag fick nyligen tillbaka mina fyra Sabatierknivar i kolstål samt en frisörsax via Knivbrev och vill bara säga att jag är jättenöjd. De blev slipade precis som jag önskade och känns faktiskt som nya.

Frisörsaxen blev också kanonvass säger sambon som testat den litegrann på mig.

TACK!

Mvh

Jesper

Tack för mina slipade knivar. De anlände välbehållna i Lund…

Hälsningar,

Henry

Hej,

Jag skickade in mina knivar för några veckor sedan och fick tillbaka dem slipade efter några dagar. Jag är väldigt nöjd med resultatet men funderar lite när fakturan kommer?

Mvh,

Eric

Vill bara skriva till er och tala om att jag är grymt nöjd. Hade förväntat mig bra resultat med ert rykte, men att ni skulle få till mina Flashknivar såhär bra hade jag inte vågat hoppats på. Bra att ni finns så jag slipper gå till mitt halvusla sliperi här på orten.

/Lars

Februari 2013

Jag gjorde en intresseanmälan för 6 månader sedan. Har inte orkat gå och slipa mina knivar sedan dess och är nu glad över att ni äntligen kommit igång. Mina knivar är nu som nya, antagligen ännu bättre än vad de var som nya.

Vänliga hälsningar

Erik

 

 

 

Fick tillbaka min globalsamling i fredag fantastikt nöjd med knivarna!!Tack för ett grymt o snabbt jobb!!

Ställ din fråga här

Lämna ett meddelande så återkommer vi snarast!